Muziekschool

Muziekvereniging ODO - ODOORN

Muziekschool:

Iedereen kan binnen onze muziekschool muzieklessen volgen.

Deze lesssen worden gegeven door gediplomeerde ervaren docenten.

Saxofoon of klarinet:

Als je lessen op saxofoon of klarinet gaat volgen krijg je les van Clemens Bollinger.

Clemens is al jaren als docent verbonden aan Odo en heeft veel orkestleden opgeleid binnen onze vereniging.

Daarnaast speelt hij al meer dan 35 jaar jazz en klassieke muziek in diverse professionele orkesten

Dwarsfluit:

Als je bij Muziekschool Odo dwarsfluit les gaat volgen krijg je les van Ingrid van der Klei.

Ze is al jaren verbonden aan Odo en heeft al heel veel leerlingen opgeleid.

Daarnaast geeft ze AMV aan kinderen die hun eerste stappen zetten in leren muziekmaken.

Ook geeft ze  vrijdagavond leiding aan de leerlingen van orkesten "Odoki’s"  en "Promodo":

Trompet en hoorn:

Deze lessen worden gegeven door Egbert Stroeve.

Egbert is jaren beroepsmuziekant van de JWF kapel geweest en geeft les aan diverse muziekscholen en verenigingen.

Slagwerk:

Slagwerklessen worden gegeven door De Drumstudio in Emmen.

Odo heeft met deze drumschool een samenwerking.

Van klassiek slagwerk, pauken tot drumstel.

Deze lessen worden gegeven door Peter Deiman.

Adres:

Verenigingsgebouw "Klankholt"