Wensconcert

Muziekvereniging ODO - ODOORN

Altijd al je eigen concert willen samenstellen?

Je krijgt nu de kans!

Muziekvereniging ODO uit Odoorn bestaat dit jaar 60 jaar en dat wordt gevierd!

Muziekvereniging ODO start haar jubileumjaar op zaterdag 29 februari a.s. met een Wensconcert in de Grote Kerk in Odoorn.

Iedereen kan vanaf deze week stemmen op haar favoriete top 10 van muziekstukken.

De muziekstukken met de meeste stemmen, zullen door de muziekvereniging worden gespeeld tijdens het Wensconcert.

Jubileumjaar

Ruim een jaar geleden is de jubileumcommissie van Muziekvereniging ODO begonnen met het voorbereiden van het 60 jarig jubileum van de vereniging.

Een mooie uitdaging die heeft geresulteerd in een jaarplanning met activiteiten voor alle inwoners van Odoorn, de gemeente Borger-Odoorn e.o. en natuurlijk de leden van de muziekvereniging zelf.
Er is bewust gekozen voor een verspreiding van de activiteiten, zodat het voor iedereen aantrekkelijk blijft om te komen kijken en om mee te doen.

Zo is er een speciale activiteit voor de jeugd, voor liefhebbers van dweilorkesten en is het jubileumconcert in het Atlas Theater de grote uitdaging en afsluiting van het jubileumjaar.

Naast deze activiteiten zijn er nog een aantal kleinere activiteiten die speciaal worden georganiseerd voor de leden van Muziekvereniging ODO.

Om ook met elkaar te genieten van dit prachtig jubileum.

Wensconcert
Muziekvereniging ODO start het jubileumjaar met een Wensconcert op zaterdag 29 februari a.s. in de Grote Kerk in Odoorn.
Bijzonder aan het concert is dat u als publiek bepaalt welke muziekstukken er gespeeld gaan worden.

Een unieke kans om je eigen concert samen te stellen.

Deze week ontvangen alle huishoudens in Odoorn een stemformulier.

Het ingevulde formulier kunt u tot 1 februari a.s. inleveren bij de COOP in Odoorn.

U kunt ook via de speciale Facebookgroep 60 jarig jubileum Muziekvereniging ODO de poll online invullen.
Klik hier voor de link.

Tijdens het concert zal de vereniging optreden met zanger Robin Mink uit Odoorn.

Robin neemt natuurlijk zijn backing-vocals mee, zodat het een prachtig concert gaat worden.

Speciaal arrangement
Het concert begint om 20.00 uur en een entreekaart kost
€ 5,00. Dit is inclusief een kopje koffie/thee bij ontvangst.
Kaarten kunnen vanaf 19.30 uur aan de deur van de kerk (contant) worden gekocht.
Ook is het mogelijk om kaarten te reserveren.

Stuur daarvoor uw gegevens en het aantal gewenste kaarten naar info@muziekverenigingodo.nl en u ontvangt van ons een bericht waarmee u de kosten kunt voldoen.

Adres:

Verenigingsgebouw "Klankholt"