Oringer Dweildag

Muziekvereniging ODO - ODOORN

Oringer Dweildag

Op zondag 24 mei 2020 wordt in het kader van het 60-jarig jubileum van Muziekvereniging ODO de Oringer Dweildag georganiseerd.

De Oringer Dweildag is een fantastische middag in het mooie dorp Odoorn , tijdens de intocht van de Drentse Wandel4daagse met ook een grote braderie. Kortom een hoop gezelligheid.

Hieronder alle informatie voor deelname aan de Oringer Dweildag.

Wanneer?
Op zondag 24 mei 2020 op verschillende locaties in Odoorn.

Hoe laat?

De Oringer Dweildag begint om 13.00 uur en eindigt om ca. 16.45 uur met een grootse finale en prijsuitreiking.

Wie kan deelnemen?

Deelname staat open voor alle dweilorkesten/blaaskapellen/streetbands/pretbands.
We hanteren een maximum van 10 deelnemers.

Bij meer dan 10 aanmeldingen beslist de organisatie welke 10 aanmeldingen worden gehonoreerd.

Wat houdt het in?

Na ontvangst in Odoorn om +/- 12.00 uur door een aangewezen begeleider, met koffie/lunch, gaan om 13.00 uur de optredens van start

op 4 verschillende locaties in het dorp. Totale speeltijd is 1 a 1.15 uur.

Optredens worden in blokken van 15 minuten gepland met voldoende pauzes op locaties.

Om ca. 16.45 uur verzamelen alle deelnemers op het centrale plein voor een gezamenlijk optreden, waarna de prijsuitreiking plaats vindt.

Iedereen dingt mee naar de geldprijzen!
De Oringer Dweildag kent geen onderscheid in wedstrijd of leutklasse maar is een festival waar alle deelnemers meedingen naar de prachtige geldprijzen.

• Alle deelnemers worden beoordeeld door een vakkundige jury en krijgen na afloop een juryverslag;
  • De jury kent een ranking toe aan alle deelnemers;
  • Alleen de winnaars van de 1e, 2e en 3e prijs worden bekend gemaakt.

Wat valt er te winnen?
Naast de eeuwige roem zijn de volgende prijzen beschikbaar:
1e prijs € 350
2e prijs € 250
3e prijs € 100

Publieksprijs
Naast een beoordeling door de vakjury vindt er een beoordeling plaats door een publieksjury.
De winnaar van de publieksprijs ontvangt de ‘Oringer Veldkei’.

Wat kunt u verder verwachten?
• We ontvangen je in Odoorn met lunch/ koffie/ thee;
• Iedere muzikant ontvangt daarnaast 5 consumptiemunten voor in de pauze en in de finale;
• Ieder deelnemend orkest ontvangt € 150 voor gemaakte kosten;
• Elk orkest heeft een vaste begeleider;
• Een hele gezellige muzikale middag met veel muzikanten en veel publiek

Inschrijfformulier Oringer Dweildag

Ja, wij doen mee aan de Oringer Dweildag op zondag 24 mei 2020 en schrijven ons hierbij in.

Adres:

Verenigingsgebouw "Klankholt"